Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

De impact van NIS2 op jouw organisatie

Ontdek wat de NIS2-richtlijn betekent voor jouw organisatie, tijdens het NIS2-webinar op 5 oktober 2023 van 15.00 tot 16:15 uur

Aandacht voor en inzet op onze digitale veiligheid is van cruciaal belang. Europa speelt daar op in met de invoering van de NIS2. Dit is een Europese richtlijn die bepalingen kent op het gebied van cybersecurity en de omgang met cyberincidenten. Duizenden organisaties in Nederland zullen eind 2024 aan deze richtlijn moeten voldoen.
 
Wat betekent de NIS2 voor jouw organisatie? Hoe zit de doorvertaling van de NIS2 naar Nederlandse wetgeving in elkaar? Hoe kan jouw organisatie nu al haar digitale weerbaarheid verder versterken en anticiperen op wat de NIS2 gaat verplichten?
 
Deze en andere vragen komen aan bod in het Webinar ‘NIS2: de impact op jouw organisatie’ op donderdag 5 oktober van 15.00 tot 16.15 uur, georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.
 
Tijdens dit webinar krijg je een actueel beeld van de belangrijkste thema’s uit de NIS2 richtlijn die van invloed zijn op jouw organisatie. Je krijgt meer informatie over de context en totstandkoming van de richtlijn. Ook worden in het webinar een aantal thema’s waar onder de zorgplicht, meldplicht, registratie en toezicht behandeld. Tenslotte neemt het Digital Trust Center je mee in de stappen die je nu al kunt ondernemen om het niveau van cyberweerbaarheid van jouw organisatie te verhogen.
 
Heb je nog vragen? Stel ze tijdens het webinar. 

Registreer je voor het webinar, zet het in je agenda en deel nodig partners en collega’s uit om zich ook te registreren. Lukt het niet om aan te sluiten bij het webinar? Meld je aan zodat je het na afloop toch kunt terugkijken. Je ontvangt dan een terugkijklink per e-mail.

Je bent van harte uitgenodigd!
Donderdag 5 oktober
15:00 - 16:15


Je bent live verbonden en doet mee als interactieve deelnemer vanaf je computer, tablet of telefoon.